-  -
Tekstgrootte   
Privazorg Haaglanden en Delft De Thuiszorg waarbij U zich thuis voelt

Overige diensten

Zorghulpmiddelen: Vegro
Privazorg Haaglanden en Delft heeft een contract met Welzorg, een leverancier voor zorghulpmiddelen. Welzorg levert onder meer zorghulpmiddelen in het kader van de AWBZ uitleen, zoals een rolstoel of een elektrisch hoog-laag bed. 

Heeft u hulpmiddelen nodig? Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Met één belletje wordt het de volgende dag geleverd; u hoeft er niet voor op pad.

Voor meer informatie zie: www.welzorg.nl

Maaltijdservice: Apetito
Apetito is een leverancier van kant-en-klare diepvriesmaaltijden. U hoeft ze alleen nog op te warmen in de magnetron. Het dineraanbod van Apetito staat bekend om zijn kwaliteit. Zij bieden een enorme, afwisselende keuze aan zowel traditionele als hedendaagse maaltijden. U kunt bij ons een geïllustreerde catalogus aanvragen voor een overzicht van hun aanbod. Uw bestelling wordt aan huis geleverd. Als u cliënt van PrivaZorg bent, kunt u uw maaltijden bestellen tegen 10% korting. 

Voor meer informatie zie: www.apetito.nl

Speciale matrassen en dergelijke: Q-care
Q CARE verstrekt en beheert anti-decubitus hulpmiddelen aan verzekerden en/of patiënten namens zorgverzekeraars en thuiszorgorganisaties. Privazorg Haaglanden en Delft kan deze firma voor u bellen en een afspraak maken.

Voor meer informatie zie: www.qcare.nl

© puntjesopde-i.nl