-  -
Tekstgrootte   
Privazorg Haaglanden en Delft De Thuiszorg waarbij U zich thuis voelt

Verpleging, verzorging en begeleiding

 

Verpleging
 

Wilt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen, maar heeft u daarvoor verpleegkundige hulp nodig? Onze verpleegkundige kunnen u deze hulp bieden. Bij PrivaZorg Haaglanden en Delft kunt u 24 uur per dag 7 dagen per week terecht voor verpleegkundigen hulp. U kunt rekenen op verpleegkundigen met veel ervaring!!

Verzorging
 

PrivaZorg Haaglanden en Delft zorgt ervoor, dat u thuis in uw eigen woonomgeving de zorg en hulp kunt krijgen die u nodig heeft. Wij zorgen voor hele kleine teams!! Wij hebben als doel: Het verbeteren van uw functioneren en uw zelfstandigheid. Onze zorg is een aanvulling op wat u zelf niet meer kunt. We kijken niet alleen naar wat u mankeert, maar vooral ook naar wat u nog wel kunt en hoe wij u daarbij kunnen helpen.

Begeleiding
 

Bij een indicatie voor begeleiding ontvangt u hulp bij het aanbrengen van structuur in de dagelijkse levensverrichtingen of het organiseren van de huishouding. Deze is gericht op het bevorderen of behoud van de zelfredzaamheid. De hulp wordt geboden door verzorgenden Niveau 3 of hoger afhankelijk van de complexiteit van de zorgvraag.


  •  
© puntjesopde-i.nl